Waar vind je de lekkerste gehaktbal recepten?

gehaktbal1

Gehaktballen is een ideaal recept met veel toepassingen. Zo is een gehaktbal perfect als tussendoortje maar ook als avondeten bij de hutspot of op een broodje. Niet zo gek dat er veel gehaktbal recepten te vinden zijn.

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur voor een gehaktbal. De een wilt hem op een broodje met satésaus. De ander weer met mayonaise. Ook de smaak van een gehaktbal varieert per persoon. Dat een balletje krokant van buiten maar super zacht en smeuïg van binnen moet zijn geldt voor iedereen wel.

Veel recepten.

Omdat we allemaal verschillende voorkeuren voor onze gehaktbal hebben zijn er ook tal van recepten te vinden. Elke recepten website heeft wel een of meerdere gehaktbal recepten en er zit altijd wel een bij die je lekker vindt...

Lees verder

Gehaktballen recept oma

Gehaktballen recept oma

Gehaktballen zijn bijna niet weg te denken uit de Nederlandse keuken. Een echte klassieker. En geheel terecht, want wat zijn ze heerlijk. Hieronder vind je het originele recept, zoals menig oma hem tegenwoordig klaarmaakt.

Lees verder

Gehaktballen recept mosterd

gehaktballen recept mosterd

Een heerlijke combinatie: gehaktballen met mosterd. Zowel in het gehaktmengsel, als ernaast, dus in de vorm van een sausje, is het lekker. In dit recept lees je een gemakkelijk recept voor gehaktballen, en een simpel maar lekker mosterdsausje voor ernaast.

Lees verder

Indische gehaktballetjes

indische gehaktballetjes

Natuurlijk zijn Indische gehaktballetjes een perfect hapje op elk feestje maar met satésaus, rijst en boontjes kan je het ook eten als avondmaaltijd. De lekkere pittige balletjes zullen het altijd goed doen en het is ook nog eens gemakkelijk te maken.

Lees verder

Italiaanse gehaktballen

Italiaanse gehaktballen

Een land wat bekend staat om zijn pasta en zeker de variant met gehaktballetjes erin is Italië. Italiaanse gehaktballen worden vaak geserveerd met een spaghetti en rode saus. Zo maak je van je balletje een hele maaltijd. Natuurlijk kan je zelf ook de spaghetti toevoegen en er een pasta gerecht van maken maar dit hoeft niet. Ook met aardappels en groente is het erg lekker. Denk bijvoorbeeld een aan gegrilde groenten. Zo maak je een zomers Italiaanse maaltijd.

Lees verder

Gehaktballen basisrecept

gehaktballen-maken-basisrecept Lees verder